AromaTouch® techniek massageAromatouch® massage Zwolle

Aroma Touch® Zwolle. De aroma-touch massage is ontwikkeld door dokter David Hill. Een heerlijke lichte massage waarin acht verschillende therapeutische essentiële oliën worden aangebracht. De diverse specifieke oliën bewerkstelligen aarding, ontspanning, werken bacteriën verdrijvend, immuunsysteem ondersteunend, spier- en gewricht-verzorgend, ontgiftend, opwekkend, beïnvloeden de bloedsomloop en het lymfevatensysteem positief. De Aromatouch massage techniek maakt ook gebruik van de viscerale drukpunten (voor organen) en de meridianen (energie banen).

Zoals de naam doet vermoeden is de aroma touch techniek massage geen stevige massage waar de spieren flink worden gekneed en gerold. Aandachtige aanraking in samenwerking met speciale technieken ondersteunen het lichaam en brengt het zenuwstelsel (sympathische en para sympathische) weer in balans (homeostase). De ritmische massage (van de gehele rug en voeten) in samenwerking met de kracht van pure essentiële oliën is een weldaad voor lichaam en geest. Een aromatouch massage is echt iets wat je zou moeten ervaren!

Het weer in evenwicht komen, in diepe ontspanning met heerlijke geuren. Aroma touch techniek voetmassageEen massage duurt zo’n vijfenveertig minuten, met korte kennismaking, een drankje en even bijkomen nadien ongeveer een uur.

  • Door Dr. David K. Hill ontwikkelde aanrakingstechniek
  • Ritmische massage met de helende kracht van puur natuurlijke therapeutische essentiële oliën
  • Ondersteunt welzijn en een gezond functionerend autonoom zenuwstelsel
  • Werkt met energiebanen en viscerale drukpunten
  • Combineert oosterse met westerse inzichten
  • Zorgt voor diepe ontspanningAromatouch techniek handmassage
  • Helpt o.a. bij stress, depressie, (chronische) pijn

 

Aroma touch handmassage

De massage is uit te breiden met een heerlijke handmassage gebaseerd op dezelfde aroma touch techniek en gebruik van pure essentiële oliën zonder toevoegingen. De handmassage is ook perfect voor  kinderen en ouderen (in het bijzonder met Alzheimer of Dimensie).  De aandacht, de geur en de massage samen is een weldaad. Maakt contact, brengt rust en ontspant. De aroma touch techniek massage zelf leren? Dat kan op diverse plaatsen in Nederland en België. Voor informatie, vragen of een afspraak maak dan gebruik van de contactknop.

Aromatouch™ massage Zwolle e.o.

Geïnteresseerd in een Aromatouch™ massage? Geef eens een voucher voor een massage cadeau. Ik geef ook aroma touch massage aan paarden. Volg een gratis en vrijblijvende workshop aromatherapie of één van de andere workshops. Bekijk onderstaande video voor meer informatie.

Cadeau tip

neem contact op voor het plannen van een afspraak.

 

Video aromatouch massage techniek

Advies of een workshop nodig?

Een webinar bijwonen of meer informatie over aromatouch massage?  Dan graag even contact met me opnemen.