Balancerende samenstelling

Balancerende samenstelling

Kiki BrevoordNieuws Plaats reactie

Balancerende samenstelling van essentiële oliën voor meer evenwichtige gevoelens van kalmte en welzijn. Emotioneel ook ondersteunend, meer in balans. Het is een aardende samenstelling van de essentiële oliën van spar, ho hout, blauw boerenwormkruid, blauwe kamille, wierook en gefractioneerde kokosolie. Deze uitgebalanceerde mix heeft een verleidelijke geur en kan ondersteunen bij;

Bevordert ontspanning, tempert angst, geeft meer balans en rust in lichaam en geest. Het aroma van deze aardende oliën is zoet en houtachtig. Het frisse en houtachtige aroma van Balance is een perfecte olie voor wat meer harmonie in je leven.

balans-essentiele-olie

Samenstelling Voor Balans: Toepassingen

Breng enkele druppels aan over de nekwervels en binnenkant polsen, de voetenzolen en over de hartstreek voor het bevorderen van een evenwichtig gevoel gedurende de dag.

Breng aan op de hartstreek, onder de voetzool en grote teen, polsen en over de nekwervels voor het slapen gaan. Bevorderd rust en vreedzame dromen.

Breng aan over hartstreek, polsen en solar plexus. Over de nekwervels, de thymus voor meer vreugde en evenwichtigheid.

Draag het als parfum, achter de oren en op de polsen.

Breng om pijn te verlichten aan over de ruggengraat en op bijbehorende reflex punten van de voeten

Breng met de armen kruislings de olie aan op de slapen en reflexpunten op de voetzolen. Rechts met de linker vingers en links met de rechtervingers.

Combineer met Epsom zout in een warm bad voor weldaad en ontspanning. Voeg je 300 gram bitterzout toe aan een vol bad. Voor optimaal resultaat blijf je minimaal 15 minuten in het bad zitten.

Gebruik ook in de diffuser om een rustige omgeving te creëren bij het mediteren of beoefenen van yoga, thuis of in de klas.

Heerlijk in een diffuser op de slaapkamer, in de klas of in de auto.

Goed inzetbaar bij honden en paarden, laat ze ruiken of masseer een druppel op de puntjes van de oren. Bij stress, voor algeheel welzijn en bijvoorbeeld op reis. Een paar druppels in de auto of in de trailer voor het laden van je paard.

Ook wel ondersteunend te gebruiken bij angst, rugpijn, evenwicht, bursitis (slijmbeursontsteking), coma, verwarring, stuiptrekkingen, diabetische zweren, energie, epileptische aanval, treuren, hernia, opvliegers, hyperactiviteit jetlag, ziekte van Lou Gehrig, lupus, metabolisme(balans), stemmingswisselingen, ziekte van Parkinson, beroerte, verdriet.

Balancerende Olie Samenstelling: Gebruiksaanwijzing

Er zit al gefractioneerde kokosolie toegevoegd in de fles maar voor de gevoelige huid en een massage; mix 5 druppels met 10 ml draagolie.

Voor in bad, mix 5 druppels met 5 ml draagolie en wat zout.

Voor parfum, mix 1 tot 5 druppel met 10 druppels draagolie. Uitsluitend voor gebruik op de huid. Niet innemen.

Voorzichtig

Kan een reactie van de gevoelige huid veroorzaken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Raadpleeg je arts als je zwanger bent of onder behandeling staat. Vermijd contact met ogen, gehoorgang en gevoelige plekken.

Meer informatie essentiële olie gebruik en toepassingen

Voor meer informatie neem je contact met ons op of maak je een afspraak voor een gezellige informatieve workshop met vrienden bij u thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *