Collageen-supplement

Kiki BrevoordNieuws Plaats reactie

Een collageen supplement kan veel voordelen bieden

Een collageen supplement Een collageen supplement kan je, net als bepaalde etherische olie, energie en gezondheid ondersteunen. Naarmate je ouder wordt, kan je metabole functie afnemen, wat gevolgen kan hebben voor je energie, gewicht, lichaamssamenstelling en cognitieve prestaties. Er zijn supplementen met collageen die zijn ontwikkeld om te helpen bij het behoud van een gezonde cel- en orgaanfunctie, mentale energie, een gezond gewicht en een gezonde lichaamssamenstelling. Lees verder voor meer informatie over het gebruik van collageen supplementen.

 

Wat is een collageen supplement

Collageen is een eiwit dat van nature in het lichaam voorkomt en een cruciale rol speelt bij het behoud van de gezondheid van verschillende weefsels, waaronder de huid, botten, pezen en ligamenten. Collageensupplementen worden vaak gepromoot als ondersteuning voor de gezondheid van gewrichten, elasticiteit van de huid en kracht van het haar en de nagels. Hoewel er bewijs is dat wijst op mogelijke voordelen, is er meer onderzoek nodig om de effecten van collageensupplementen op de algehele gezondheid volledig te begrijpen. Uit de ervaring van mijzelf en medegebruikers leren we dat er veel voordelen worden behaald met deze natuurlijke vorm van negen types collageen voor lichaam en geest. Deze collageensupplementen ondersteunen ons onder andere bij;

 • Gezonde levensstijl
 • Verhoogde energie
 • Metabolische gezondheid
 • Hersenfunctionaliteit
 • Elasticiteit van de huid.

Energie- en gezondheidsniveau verhogen met Collageen supplement

 • Vertraagt en vermindert veroudering.
 • Ondersteunt droge spieren en bindweefsel.
 • Bevat NADH en aanvullende ingrediënten die helpen bij het behouden van een gezonde mentale en fysieke functie en prestatie.
 • Verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid.
 • Bevat negen soorten collageentripeptiden.
 • Beïnvloedt drie gezondheidssystemen: het circulatiesysteem, het zenuwstelsel en het mitochondriën systeem.
 • Bevat vitamine C, dat een gunstige invloed heeft op de collageenbiosynthese.
 • Verbetert de cognitieve functies.

Bevat geen genetisch gemanipuleerd organisme,  zuivel, soja, gluten, conserveringsmiddelen en geen kunstmatige zoet- of smaakstoffen

Sommige van deze supplementen bevatten stoffen zoals NMN en resveratrol, waarvan preklinische studies suggereren dat ze de productie van NADH en NAD+ in het lichaam verhogen en de levensduurgenen SIRT activeren. Dit kan gunstig zijn voor de metabole gezondheid. Daarnaast kunnen supplementen met negen soorten collageentripeptiden uit mariene bronnen helpen bij het verbeteren van de elasticiteit, dichtheid en stevigheid van de huid, en ondersteuning bieden aan droge spieren en bindweefsel. Het draagt bij aan het behouden van energieke metabole activiteit om jeugdige functie van cellen en orgaansystemen te bevorderen. Bevat negen soorten collageentripeptiden waarvan klinisch onderzoek heeft aangetoond dat ze de huid verbeteren door de dichtheid te bevorderen, stevigheid te verhogen, rimpels te verminderen en hydratatie te verbeteren. Bevat vitamine C, dat de biosynthese van collageen bevordert. Bevat ingrediënten die een gezond circulatiesysteem, zenuwstelsel en mitochondria ondersteunen. Ondersteunt een gezonde botfunctie. Bevat NADH en aanvullende ingrediënten die helpen bij het behouden van een gezonde mentale en fysieke functie en prestatie. Bevat NMN en resveratrol, waarvan preklinisch onderzoek heeft aangetoond dat het de hoeveelheden NAD+ en NADH in het lichaam verhoogt.

Voordelen van Collageen supplement

Het is belangrijk om te benadrukken dat de resultaten per persoon kunnen variëren. Het is raadzaam om advies in te winnen bij een therapeute, zorgverlener of diëtiste voordat je nieuwe supplementen of producten aan je routine toevoegt. Een gezonde levensstijl, inclusief evenwichtige voeding en regelmatige lichaamsbeweging blijft de basis voor het behoud van een goede metabole gezondheid. Vergeet daarbij een goede nachtrust niet.

Dit is een algemene samenvatting op basis van de informatie die we hebben. Het is altijd raadzaam om specifieke producten en hun effecten te beoordelen op basis van gedetailleerde informatie en onderzoek. Het onderzoek wat inmiddels al gedaan is geeft ons al vertrouwen. De ervaringen van vele gebruikers over een jaar in Amerika bevestigen dit positief. Inmiddels hier in Nederland al maanden gebruikt door welzijn en gezondheid therapeuten die enorm enthousiast zijn. Mijn ervaring is inderdaad ook boven verwachting goed, snel resultaat. Ik geef je graag gratis advies en help je op weg naar een gezonde levensstijl, neem gerust contact met me op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *