Etherische olie kopen

Etherische olie kopen kan op vele manieren.  Tegenwoordig verkrijgbaar bij winkels zoals de Action, het Kruidvat, de Tuinen en zelfs de drogist is een keuze maken uit een groot assortiment etherische/essentiële oliën. Waar veel gebruikers niet bij stilstaan is dat goedkopere etherische olie chemische toevoegingen bevat of verdunt zijn met het gehele plantenmateriaal, een basisolie, water en of alcohol. Wanneer je etherische olie wil gaan gebruiken is het aan te raden om te kiezen voor puur biologische etherische olie. Wanneer je olie wil gaan gebruiken voor zijn heilzame werking nodig ik je uit voor een gratis persoonlijk advies in een gesprek. Het is fantastisch wat we met het juiste advies en gebruik kunnen bereiken voor het hele gezin.

100% pure essentiële olie kopen kan in mijn online webshop.

Door diverse masterclasses die ik heb gevolgd over pijnbestrijding, immuunsysteem, kinderen, emoties, depressies, stress en slaap, ontgiften en afvallen, hormonen en supplementen kan ik samen met alle ervaring in ons bedrijf het beste uit de aangeschafte olie halen. Persoonlijk advies omdat ik  graag mensen echt wil helpen. Dat maakt me blij en dankbaar. Zonder kennis heb je minder effect en plezier van de olie. Er zijn zelfs essentiële oliën die te heet zijn zonder verdunning en verbranding kunnen geven indien niet op de juiste wijze toegepast! Is een etherische olie nog helemaal nieuw voor je? Ik wil je graag persoonlijk kennis laten maken met onze heerlijke producten. Neem vrijblijvend contact met me op voor informatie of een workshop.

100% biologische etherische olie kopen

Ons aanbod bestaat uit 100% puur natuurlijke etherische oliën! Moeder natuur op haar puurst,  ideaal voor aromatherapie en topische gebruik. Bovendien zijn sommige oliën heerlijk in een glas water of in gerechten! (Let op, niet alle etherische oliën zijn geschikt voor inwendig gebruik).
Mocht je vragen hebben of advies nodig hebben bij het kiezen van de juiste etherische olie, neem dan vrijblijvend contact met me op.

Koop etherische olie in mijn webshop

Wanneer je al bekend bent met mijn producten kun je hier in de de webshop etherische oliën kopen.
In de webshop kun je producten kopen zoals; etherische oliën, voedingssupplementen en diverse gezonde lifestyle producten.
Producten kun je snel vinden via de zoekfunctie. Betaling gaat veilig via IDEAL en de levering zal binnen enkele dagen plaatsvinden.
Heb je vragen of advies nodig?

Etherische olie met korting

Wanneer je vaker voor onze kwaliteitsproducten kiest raden we je aan om je in te schrijven voor een kortingsaccount. Met een account krijg je riante korting op je bestellingen. Naast de korting op etherische olie kun je bovendien punten sparen voor gratis producten. Dit kan oplopen van 10% tot 30% van je bestelling. De verzendkosten worden vergoed met het puntensysteem. Zelf gaan ondernemen als een Wellness Advocate? Commissie ontvangen op producten die gekocht worden door mensen die door jou zijn ingeschreven? Ons verdienmodel gaat tot 7 niveaus diep. Direct bij het inschrijven van je vrienden, familie of kennissen 20 % verdienen op hun aankopen. Wanneer je dit interessant vindt klinken nodig ik je uit voor een vrijblijvend gesprek waarin ik je meer kan vertellen over onze fantastische producten en het bijzonder goede verdienmodel. Voor iedereen mogelijkheden om op een eigen wijze aan een toekomst te werken. In gezondheid en vrijheid.

Persoonlijk advies

Ben je nog niet bekent met etherische olie of heb je andere vragen?
Ik nodig je uit om contact op te nemen met mij voor persoonlijk advies.