Workshop etherische oliën Workshop essentiële olie

Workshop etherische olie? Contacteer mij gerust voor gratis advies, trainingen, cursussen en diverse workshops voor gebruik essentiële olie bij zowel mens en dier.

Essentiele olie workshops: Om de mooie wereld van de werking en toepassingen van het cadeau van de aarde, pure essentiële oliën, te leren kennen geven we gratis workshops. Hierin wordt de basisuitleg gegeven, hoe werkt olie, waarvoor gebruiken we olie, hoe heb je het meeste profijt van olie? We leren en smeren, ruiken en proeven de essentiële oliën en geven persoonlijk advies. Van vermoeidheid, hoofdpijn, spier of gewrichtsproblemen tot ontspanning of bij wratjes. Er gaat een grote gezondheid’s tuin open. Samen gaan we op zoek naar de juiste olie voor ondersteuning van de soms dagelijkse ongemakken. Een natuurlijk medicijnkastje voor het hele gezin aanschaffen? Plan dan nu een workshop bij mij!

Permanente korting op etherische olie als workshopvolger

Na een workshop kan er gekozen worden voor een kortingsaccount. Een kortingsaccount geeft direct korting op alle producten zonder verdere verplichtingen tot nieuwe aankopen. Bestel je een van de speciale inschrijf kits krijg je extra korting en direct een gratis kortingsaccount. Je verkrijgt dan direct, maar ook over eventuele volgende bestellingen, een fikse korting van 25%. Bovendien spaar je dan gratis punten die je kan inwisselen voor producten. De etherische oliën zijn totaal puur, geen enkele toevoeging of onzuiverheid. Beslist veilig en zuinig in gebruik bij het opvolgen van de  informatie. De essentiële oliën kunnen op verschillende wijze worden ingezet voor baby’s, kinderen en volwassenen. Ook te gebruiken bij ondersteuning van dieren en hun ongemakken. We kunnen in een verdiepende workshop daar meer over vertellen.

Essentiele olie workshop op maat

Na een gevolgde workshop in huis genieten van een passende geur bij de dag, emotie of situatie.  Zelf deodorant maken, een bodylotion met favoriete olie of geurige cadeautjes? We spreken graag een leuke workshop af die aansluit bij jouw interesse, behoefte en wensen.   Door wereldwijde samenwerking wordt er onderling veel ervaring gedeeld  waar we, o.a. via sociaal media, gratis toegang krijgen.  Er is veel te ontdekken. Een vrijblijvende workshop voor vrienden, familie, collega’s, sportmaatjes of buren is een leerzaam en gezellig samenzijn van zo’n twee tot drie uur. Liever direct zelf online shoppen of met korting bestellen? Bezoek onze webshop en bestel je favoriete olie in een ogenblik. Schrijf eventueel (vrijblijvend) in en krijg een 25 % kortingsaccount voor al je aankopen, aan te raden bij interesse van meerdere oliën, supplementen, dagelijkse verzorging of wellness producten. Nog niet zo ervaren of vragen, dan kan een persoonlijk advies helpen. Thuis, telefonisch of via sociaal media mogelijk. We helpen graag, neem contact op over alle mogelijkheden.

Essentiële olie workshops

Olie workshops die ik geef

  • workshop basis informatie werking en gebruik
  • workshop kinderen en essentiële olie
  • workshop emoties en essentiële olie
  • workshop hormonen en essentiële olie
  • workshop paarden en essentiële olie
  • workshop honden en essentiële olie
  • workshop paard/hond masseren met essentiële olie
  • workshop volledig natuurlijke supplementen
  • workshop volledig natuurlijke huidverzorging
  • workshop geld verdienen met etherische olie verkopen (MLM)