Informatie en korting

Informatie en korting bij aanschaf

Informatie en korting bij aanschaf kan nuttig zijn. Advies en hulp bij de juiste keuze en om te beseffen dat etherische oliën krachtige concentraties van actieve stoffen uit planten bevatten. Wel 50 tot 70% sterker dan het verse kruid of fruit. Je hebt er weinig van nodig waardoor het zuinig in gebruik is. Bij gebruik van etherische oliën verdiend het aanbeveling de gebruiksaanwijzing van fabrikant en aromatherapeut op te volgen. Etherische oliën zijn hulpmiddelen en mogen niet als geneesmiddel worden aanbevolen. We kunnen wel lering trekken uit het historisch gebruik en de jaren lange ervaring van therapeuten en gebruikers.

Etherische oliën worden meestal gedestilleerd, soms geperst uit de bladeren, bloemen, schors, wortels en andere delen van de plant. Etherische oliën kunnen worden gebruikt op verschillende manieren, zoals verdamping, topisch op de huid en inhalatie. Etherische oliën worden ook gebruikt in cosmetica, parfum en huishoudelijke producten. Sommige etherische oliën zijn heel krachtig, ook wel hete oliën genoemd, die alleen verdund kunnen worden gebruikt. Het kan irritatie veroorzaken als ze niet op de juiste manier worden gebruikt. Ik geef daarom graag vrijblijvend persoonlijk advies. neem contact op voor het plannen van een afspraak, 

Heerlijk in de diffuser

Heerlijk in de diffuser zijn de pure etherische oliën. Ze kunnen worden gebruikt om een geur in een ruimte te verspreiden. Dit zonder de oliën te verhitten omdat dat de werking aantast. Etherische oliën kunnen helpen bij diverse uitdagingen in ons leven. Bijvoorbeeld het verminderen van stress, angst, slapeloosheid of pijn. Het kan emoties beïnvloeden, verkoudheid verminderen en ontspanning geven. Etherische oliën worden gebruikt in aromatherapie en worden gezien als een natuurlijke manier om geestelijke en fysieke welzijn te ondersteunen. Ik help je graag om de juiste combinatie etherische olie bij jouw persoonlijke vragen te vinden.

Toegevoegd aan massage-oliën en badproducten voor ontspanning of een therapeutische werking op spieren en gezondheid. Op de huid voor hydratatie, verzachting en tegen rimpels. Elke etherische olie heeft zijn eigen unieke geur, therapeutische eigenschappen en veiligheidsvoorschriften. Naast persoonlijke voorkeur voor geur zijn er misschien persoonlijke klachten waarbij etherische oliën verlichting kunnen brengen. Om zoveel mogelijk voordeel uit de mooie etherische oliën te krijgen geef ik je gratis advies op maat.

Er zijn verschillende manieren waar etherische oliën van grote waarde kunnen zijn. In een leuke workshop of een persoonlijk gesprek maken we samen de beste keuze{s} voor jouw situatie. Omdat er overlapping kan zijn bij de werking van een aantal essentiële oliën kan het praktisch zijn om daar hulp bij te krijgen. Informatie over het basisgebruik van etherische olie bij emoties, verkoudheid, griep, zwangerschap, kinderen, sport, dieren en schoonmaak werkzaamheden is raadzaam. Waardevol in ieder huishouden van ontsmetting tot ontspanning.

Meer informatie en persoonlijk advies?

Nieuwsgierig geworden wat het voor jou thuis kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op en laat de wereld van etherische oliën eens toelichten. Eenvoudig etherische oliën aanschaffen met 25 % korting, zonder verplichtingen? Ik help je vrijblijvend om zo gericht en voordelig mogelijk etherische oliën in te zetten in jouw thuissituatie. Dit kan telefonisch, per mail, app of bij mijn thuis. neem contact op voor het plannen van een afspraak,