Kwaliteit van pure essentiële olieWaarom kwaliteitsolie belangrijk is

De kwaliteit van essentiële olie is belangrijk. Geen vervuiling door vulmiddelen of  toevoegingen van soms schadelijke stoffen. Om de prijs te drukken worden er door tussenhandel vaak vulmiddelen gebruikt. Zo wordt kostbare olie bespaard en groeit hun volume. Om puurheid en kwaliteit te kunnen garanderen is er bij ons geen tussenhandel. Direct van boer naar onze distillatie centra en online naar onze klanten wereldwijd.

Heerlijke én eerlijke olie

Er zijn eerlijke contracten met de boeren die hoe dan ook betaald worden. Ook als de oogst tegen valt. Hierdoor zijn de boeren trouwe en blije leveranciers van Fair Trade essentiële olie. We steunen de lokale boeren met diverse regelingen als bijvoorbeeld scholen.

De lokale boeren werken biologisch, zonder chemische bestrijdingsmiddelen of meststoffen. Dit zorgt er voor dat onze essentiële olie puur en schoon is. Het biologische keurmerk is kostbaar. Bovendien kan een naast gelegen perceel wel worden bespoten en vernevelen naar het biologisch geteelde product. We hebben daarom gekozen dit keurmerk niet toe te voegen.

Om geen vervuiling via je huid naar binnen te krijgen gebruik je graag pure olie. Bovendien zitten er verhoudingsgewijs meer werkzame stoffen in. Bij gebruik van olie in een diffuser gebruiken we ook pure oliën.

Essentiële olie kopen kan online in de webshop of persoonlijk via mij.

Gegarandeerd 100% kwaliteit

Iedere oogst en persing wordt gekeurd op verschillende strikte eisen. We willen een hoog percentage werkzame stoffen in de olie. De samenstelling wijkt af door de omstandigheden waarin de plant groeit. Zon, grond, vocht en temperatuur zijn van invloed. Er is wereldwijd gekeken naar waar de plant de beste olie kwaliteit oplevert. Daar gaan we een contract aan met de lokale bevolking. We willen schone oliën, niet besmet met chemische middelen of vulmiddelen. Dit wordt door onafhankelijke partijen gekeurd en krijgt dan het CTPG keurmerk. Dit keurmerk garandeert steeds dezelfde pure olie van hoge kwaliteit in onze flesjes.

Je flesje olie is terug te trasseren naar de oogst en het distillatieproces. Dit kan via   https://sourcetoyou.com/nl  Hier voer je de code in die op ieder flesje te vinden is. Er staan leuke en interessante verhalen over de locaties en oogsten op deze site.

Onze opgedane kennis delen we met veel gebruikers en consulenten. Hierdoor is een wereldwijd netwerk ontstaan via diverse online kanalen zoals Facebook en Whatsapp groepen. We geven online webinars en ook leuke workshops over het gebruik van essentiële oliën, hoe ze in te zetten en waarvoor.

Ik ben er om je binnen al deze informatie op weg te helpen. Wat is voor jou persoonlijk de beste manier om etherische oliën aan te schaffen? Is een kortingsaccount voordeliger voor mij? Hoe begin ik daar mee en koop ik geen overlappende oliën? Neem contact met me op en ik help je graag verder.