Mijn ervaring met de metabolische ondersteuning, energie en huidverbetering

Mijn ervaring met de metabolische ondersteuning, energie en huidverbetering

17e mei mijn eerste dag, nog echt even in je systeem krijgen, heel nieuwsgierig….Door het bewust bezig zijn met mijn Mega Power geen snacks genomen. Dat is heel bijzonder want als ik ga zitten met de televisie aan krijg ik direct een seintje van mijn bovenkamer; zin in wat lekkers. Zo getraind zijn ze dus. Wel een extra glas water met de Mega PWR druppels genomen.18 mei, dag 2Ben ik verrast dat mijn niet wakker willende ogen nu ineens geen hinder geven…zal dat zo snel kunnen? Ik denk dat dit toevallig een goede dag kan zijn. Wel genoten dat ik wat vlotter bezig ga en minder trek lijk te hebben. Kijken wat de dag verder gaat brengen. Geen grote snaaiperiodes gehad, 2 tussendoortjes en gezonde kleinere maaltijden genuttigd. Sneller verzadigd en bewuster door de ondersteuning van deze mooie producten. Ik slaap ook vaster.19 mei dag 3Heb ik wat minder moeite met opstarten. Wat meer kleine dongen gedaan en wat in de tuin gedaan. Nooit genoeg maar na een flinke achterstand is het begin er. Ter info, ik kom van ver na operatie en ziekte. Energie was al jaren echt minimaal. Na duidelijke problemen toch maar eens onderzoek laten doen. Pijnlijke spieren/gewrichten blijkt reuma te zijn en er is een tumor verwijderd via een darmoperatie. Al met al helemaal van ground zero aan het op proberen te krabbelen.

Mijn ervaring met de metabolische ondersteuning, energie en huidverbetering 120 mei, dag 4Echt minder last van mijn normaal niet wakker willen wordende ogen, toch geen toeval? Zonder weegschaal te gebruiken en niet extreem veel wijdere broeken toch de veronderstelling dat ik strakker in mijn vel zit. Het ritueel van wat wanneer zit er ook al aardig in. Even gezocht hoe ik het ’t beste kan verdelen zodat de medicatie niet direct op bij poeder shake komt.Ontbijt met de poeder shake inclusief 2 druppels van de olie blend. Direct daarna wat yoghurt, zaden, noten en zomerfruit en de helft van het supplementen pakket. Het portie is de helft van normaal, daarna 1 soft gel voor de spijsvertering. Ik heb daarna geen trek of zin in iets. De poeder shake bevat o.a. 9 types collageen waardoor je huid verbeterd en het botten, kraakbeen en spieren ten goede komt.Een paar uur later wat te eten voor bij mijn medicatie plus een soft gel voor de spijsvertering.Afhankelijk van de dag en agendapunten eet ik mijn hoofdmaaltijd later in de middag of avond met daar de capsule die mij assisteert met mijn metabole gezondheid. Deze capsule assisteert helpt bij de stofwisseling van koolhydraat rijke voeding. Het zorgt dat de suikerspiegel stabieler blijft. Geen hoge pieken of dalen meer en de behoefte aan snoepen of snacken echt verminderd. Door deze mooie producten ben ik ook bewuster van wat ik eet en wanneer.Na iedere maaltijd een soft gel. Bij tussendoortje de druppels in een glas water. Heerlijk fris en helpt je bloedspiegel stabiel houden. Geen pieken en dalen, geen suikerdipjes waardoor je trek krijgt in iets. Ik voel me goed en eet veel minder dan voorheen.

21 mei, dag 5
Goed geslapen en fris uit bed. Ochtend de poeder shake met  druppels van de olie blend genomen. Direct opgedronken en daarna mijn net klaargemaakte Griekse yoghurt met zomerfruit, zaden, pitten en een weinig gepofte spelt en theelepeltje honing. Een heerlijke start van de dag. Tijdens het ontbijt mijn supplementen. Na het ontbijt een soft gel uit het pakket. Vrolijk, mooi weer en aan de gang gegaan. Ik voel me echt beter, energieker en heb veel minder moeite om ergens toe te komen. Voor mij al een mega stap vooruit. Alle stappen gevolgd, alle dingen gedaan. Daarna gaan wandelen zonder pijn en 30 minuten i.p.v. met moeite 10. Wow, happy. Kopje koffie gedronken en de oprit gaan snoeien, heerlijk. Eigenlijk is het inmiddels bedtijd maar nog niet erg moe, wat een genot. Als deze verbetering zich nog verder gaat ontwikkelen ben ik zo weer beter en kan ik aan het werk. Dat zou heel fijn zijn na acht en een halve maand. Geen trek tussendoor, geen pieken en dalen. Wel vrolijker, energieker en blijer. Dankbaar.

22 mei, dag 6
Opstaan en gauw mijn poedertje met 2 druppels olie genomen. Een Smart weegschaal besteld om eens bij te houden wat er afgaat en bijkomt. Spieren versus vet. Ik heb nog steeds mijn snoep en snackgewoonte onder controle zonder moeite, werkelijk fantastisch blij mee. Mijn hele humeur verbeterd en ik voel me een stuk energieker. De moeite met opstaan is gehalveerd, dat is snel verbeterd. Stukje bij beetje zie ik mijn achterstallig werk in huis en tuin verdwijnen. Geloof me, het is nog veel maar ik doe weer dingen. Na de cursus over deze mooie producten die me zo goed ondersteunen ga ik me eens verdiepen in de ingrediënten. Omdat we als collega’s onze ervaringen delen kom je steeds meer en dieper in de materie. Mijn haar zal sneller gaan groeien, mijn nagels sterker worden en nog zo veel moois. Op naar meer ervaring en kennis.

23 mei, dag 7
Alles, wat en wanneer, is al goed geïntegreerd in mijn dagelijkse ritueel. Ik ga als een trein vooruit, dankbaar en vrolijk in plaats van moe en somber. Ik pas mijn boodschappenlijst aan omdat ik nu automatisch bewuster ben van wat ik wil eten. Ik bespaar zelfs op de boodschappen omdat ik minder een en vooral snack. Een tussendoortje wordt ook gezonder, fruit en noten in plaats van chocolade of chips en kaas. Morgen komt de Smart weegschaal en donderdag mijn nieuwe mobiel. Daarop kan ik de  app installeren en ook een stappenteller. Ook al is het wat koud en grijs buiten, ik voel me energiek en kan zonder trek eindelijk wat aan mijn lichaam gaan doen. Ook bewegen gaat makkelijker al heb ik voor de reuma nog pijnstiller. Hopelijk kan ik straks ook zonder. Vanaf nu zal ik wekelijks verder gaan met het delen van mijn ervaring en vooruitgang door de metabolische ondersteuning. Fijne dag gewenst allemaal.

https://youtu.be/ZndJiL979MQ

31 mei 2 weken
Pinksteren achter de rug, een paar dagen feestelijk gegeten met familie. Niet helemaal volgens schema alles op tijd ingenomen in het weekend. Ik merk nog steeds zulke stappen in mijn energielevel. Het is gewoon makkelijker om ergens aan te beginnen. Ik houd het lange vol, focus meer in plaats van chaotisch overal tegelijk mee bezig te zijn. Ik ben een stuk vrolijker, lach meer en ben weer blij. Mijn huid voelt beter aan en ik ben begonnen met eens in de week mijn benen en armen droog te borstelen. Dit kan ook samen met de essentiële olie blend. De slimme weegschaal en het stappenplan zijn beiden op mijn telefoon geïnstalleerd. Toch een extra motivatie om het bij te houden. Op de weegschaal blijkt duidelijk dat het hele ziekte proces veel impact heeft gehad op mijn gezondheid, gewicht, spier en vetweefsel. Mijn conditie is ook echt heel slecht. Na 2 weken voel ik wel dat ik strakker en beter in mijn lijf zit. Na de feestdagen weer alles in het normale dagritme opgepakt met het gebruik van het hele pakket metabolische ondersteuning, NMN en collageenondersteuning, regelmatig water drinken, gezonde voeding, bewegen en gezonde nachtrust. Steeds enorm onder de indruk van dit prachtige pakket nieuwe producten en de ervaring die ik mag opdoen. Fantastische verbeteringen op lichamelijk, energiek en geestelijk gebied. Dankbaar en benieuwd naar wat nog komen gaat.