Werken met essentiële oliënOver mij

Even voorstellen, ik ben Kiki Brevoord, een vrouw van 63 jaar inmiddels. Als klein meisje was ik al veel in de natuur bezig, met planten en dieren . Tuinieren met mam, koken met oma en spelen met mijn dierenvrienden. Geboren in Eemnes waar ik van het landleven genoot, veel ruimte maar minder kinderen in de buurt. Met blokfluit en hond door de weides richting IJsselmeer, sneeuw en kou voelde je nog niet zo als kind. Van boerenmelk zelf hangop en yoghurt maken, kruiden en groenten uit eigen tuin oogsten en verwerken. Er waren nog weckpotten. Later leerde ik van mijn moeder het macrobiotisch koken, en soms het met lange gezichten eten daarvan.

Het belang van gezond eten en gezondheid in het algemeen interesseerde mij steeds meer. In plaats van detectives of romannetjes las ik meer en meer informatieve boeken en later struinde ik ook het internet af. Naast mijn werk in de horeca ben ik een studie gaan volgen. Rond mijn vijftigste levensjaar gediplomeerd de zorg ingegaan. Direct aangenomen bij een Antroposofische woongemeenschap voor meervoudig volwassen gehandicapten waar ik nu nog met veel plezier werk. In de Antroposofie ziet men de mens als een geheel van lichaam, ziel en geest. Hebben een sterke verbinding met de natuur, gebruiken biologische voeding en liefst natuurgeneeskunde. In 2016 zag zag ik een aanbieding van een gratis workshop essentiële oliën, een prachtige uitbreiding van mijn kennis en mogelijkheden. Daar werd ik enorm enthousiast en ben ik begonnen met het gebruik van essentiële oliën.

Essentiële olie, de kracht van moeder natuur

Mogelijkheden om gezondheid van lichaam en geest te ondersteunen, van mezelf, familie, vrienden en mijn dieren. Puur biologische essentiële oliën zonder enige toevoegingen die bij goed gebruik geen bijwerkingen geven. Vroeger op mijn zestiende was ik al bewust van de soms heftige ongewenste bijwerkingen van reguliere medicatie. Ik had daarover al eens een stroef lopend gesprek met mijn huisarts. Een wat ouderwetse man, die nog geen tegenspraak wenste van een jonge dame. Ik vroeg om andere medicatie voor mijn keelontsteking, ik slik liever geen antibiotica zei ik. Hij werd woedend.

Sinds mei 2016 ervaring met de prachtige essentiële oliën en mijn business begonnen. Sindsdien heb ik een schat aan mogelijkheden binnen handbereik. Ik heb mij ingeschreven als Wellness Advocate en ben naar masterclasses en lezingen gegaan. Certificaten behaald en veel ervaring opgedaan door eigen gebruik en het delen van oliën met mijn familie en vrienden.

Via onze internationale onderlinge samenwerking wordt er gebruikservaring gedeeld om mensen verder te kunnen helpen. Mensen helpen is eigenlijk een hoofddoel, dat is dan ook de reden dat de workshop gratis word aangeboden. Iets wat je niet vaak meer tegenkomt. Ik kwam in een warm bad terecht, hulp en informatie van alle kanten voor het grijpen. Voor ik het wist had ik een leuk eigen bedrijfje en doe ik wat ik het liefste doe. Mensen helpen met hun gezondheid en eventueel meer als ze daarvoor interesse tonen. Door ze te laten zien hoe ik dat heb gedaan, ze helpen met hun weg en dromen te ontdekken en ze daarbij te ondersteunen om zo een mooie toekomst op te bouwen met meer vrijheid en financiële  doorgroeimogelijkheden. Gezondheid en geluk zijn dichterbij dan gedacht, ik draag daar graag aan bij. Meer informatie? https://www.essentiele-olien.nl/contact/