biologische-olie-gebruiken-bij-paard

Paarden en etherische olie

Kiki BrevoordPaarden 2 Reacties

paarden etherische olie

Paarden en etherische olie

Hoe mooi is het om je paard te ondersteunen met een druppel puur natuurlijke etherische olie op het moment dat hij iets heel spannend vindt of angstig is? (recepten voor paarden) Het beter aarden of meer ontspannen van je paard is een van de vele manieren die je kunt toepassen met een zuivere etherische olie zonder een enkele toevoeging, Niets meer dan het pure distillaat en eventueel een draagolie toevoegen. Deze is natuurlijk net zo puur. Bij pijn, mok, wondjes en bacteriën, we kunnen heel veel winst behalen met het ondersteunen van het welzijn van paarden. Binnenkort vertel ik hier meer over. Neem gerust contact op voor persoonlijk advies, een workshop of om essentiële olie te kopen met flinke korting.

Reacties 2

 1. Goedenavond,
  Ik zou heel graag meer willen weten over paarden en etherische oliën.
  Wanneer komt daar meer informatie over?
  Ik ben al bezig met mij in te lezen over gebruik bij paarden op verschillende sites. Uw site spreekt mij erg aan..en hoop daarom dat er snel meer informatie over dit onderwerp komt.

  Vriendelijke groet,

  Danielle Roodenburg

  1. Post
   Author

   Hallo Danielle,
   Misschien is een gratis workshop paarden en essentiële oliën bij jou een leuk idee? Het kan bij je thuis of bij stal. Je leert dan direct over het gebruik van essentiële olie, hoe het werkt en je krijgt daar wat belangrijke recepten bij voor veel voorkomende ongemakken bij paarden. Misschien vinden meer stalgenoten het wel interessant. Je mag altijd contact met me op nemen voor meer informatie.

   Met vriendelijke groet,

   Kiki Brevoord
   dõTERRA Wellness Advocate
   mobiel: 0619636634

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *