Balans samenstelling

32,33

Evenwichtige samenstelling van etherische oliën die aardend, ontspannend inwerken en een balans in lichaam en emoties geven. Spruce (Spar) olie werd door indianen al gebruikt voor het creëren van spirituele ervaringen en hun gezondheid. Het geeft harmonie en vrede in lichaam en geest. Het helpt met het oplossen van emotionele blokkades.  De Ho wood met Blue Tansy en Kamille oliën zorgen voor het emotionele evenwicht en verminderen angst. De Wierook olie balanceert emoties. De hout oliën helpen geworteld in het leven staan. Hyperactiviteit kalmeert, zo kom je weer bij je eigen zijn meer in het  hier en nu met meer focus. Herinner je dromen weer en ga ze verwezenlijken door meer balans in je leven.

  • 15 Ml
  • 100% Puur en zuivere etherische oliën met gefractioneerde Kokos olie
  • Levertijd 2 a 4 werkdagen
  • 100% gegarandeerd schone oliën zonder pesticiden of kunstmest
  • Fair trade

Samenstelling van: Gefractioneerde Kokos olie en de etherische oliën van Spar, Ho hout, Boerenwormkruid (blauw) Kamille(Duits blauwe)en Wierook.

Gebruik:

Verstuif 5 tot 7 druppels in een diffuser of 1 a 2 druppels in je hand, 1x wrijven en maak een kommetje van je handen, onder je neus en heerlijk inhaleren voor enkele minuten.

6 druppels onder de voetzolen, op het hart en polsen. Over de Solar Plexus van nek tot Thymus.

Linker en rechterhelft hersenen balanceren; breng 1 a 2 druppels aan op de vingers en smeer kruislings de slapen of reflexpunten van de voetzolen.

Pijnverlichting; Breng aan op nek en rugwervels en reflexpunten voeten.

Massageolie; 3 druppels met 1 eetlepel zuivere basisolie.

Mogelijke huidirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg uw arts als u; zwanger bent, borstvoeding geeft of onder medisch toezicht staat.

Vermijd contact met ogen, in de oren en gevoelige huid gebieden. Vermijd zonlicht en uv-stralen tot 12 uur na het aanbrengen van het product. Niet bedoeld voor intern gebruik.