Beste start familie collectie

Oorspronkelijke prijs was: €362,67.Huidige prijs is: €272,00.

Beste start collectie bevat extra korting, een gratis kortingsaccount en een diffuser cadeau. Het is mijn eerste bestelling geweest en ben sinds dien zo enthousiast over deze set dat ik hem kan aanbevelen. Deze is met de gefractioneerde Kokos olie voor het hele gezin de beste aanschaf met enorm veel mogelijkheden. Je krijgt er desgewenst een persoonlijk overzicht bij, dat helpt je om uit deze schatkamer van essentiële oliën het meeste profijt te halen voor iedereen in huis. Er gaat een wereld voor je open, laat je verrassen.

Beschrijving

Koop deze familie set met de beste 10, de meest gebruikte, etherische oliën bij elkaar. Een goedkopere manier om te starten is er eigenlijk niet. Alles in huis voor de kleine ongemakken en veel voorkomende klachten in het hele gezin. Ervaar hoe deze set zuivere essentiële oliën je hele familie kan ondersteunen. (Inclusief kortingsaccount met direct een jaar 25% korting op alle producten).

Deze familie set is verhoudingsgewijs nog goedkoper dan de kleine starters set. Een gratis diffuser, dezelfde 10 meest gebruikte etherische oliën maar met 15 Ml inhoud (op de spier en gewrichten samenstelling, deze is altijd 5 Ml). Deze is met de gefractioneerde Kokos olie voor het hele gezin de beste aanschaf met enorm veel mogelijkheden. Alleen voor mensen die zakelijk aan de slag willen heb ik nog een betere optie. Het kortingsaccount is na een jaar eventueel te verlengen voor 18 euro inclusief een gratis 15 ML pepermunt olie. * Geen enkele verplichting tot verdere aanschaf. En natuurlijk altijd gratis persoonlijk advies.