Citroen olie

15,33

Citroen olie

Een heerlijk fris aroma en dit zegt het eigenlijk al. Citroen olie zuivert, ontgift, maak goed schoon en frist je humeur op. Goed voor je spijsvertering, weerstand, concentratie, bij keelontsteking en op insectenbeten. Een multifunctionele etherische olie uit de top 3 best verkochte essentiële oliën. Geperst uit onbespoten citroenschillen.

  • 15 Ml
  • 100% puur, zonder enige toevoeging
  • Levertijd 2 tot 4 dagen
  • 100% gegarandeerd schone zuivere citroen olie
  • Fairtrade

Toepassingen:

Gebruik Citroen olie op nuchtere maag in lauw warm water, roeren en drinken. Je begint de dag fris en helpt je lichaam bij het verwijderen van gifstoffen. Verdamp Citroen olie en zuiver de lucht, verfris je focus, verblijd je humeur. Citroen olie werd vroeger ingezet om koorts te verlagen, angsten verjagen en verdriet te overwinnen. De geur brengt je in het hier en nu.

Bij topisch gebruik geven alle citrus oliën tot 12 uur huidreacties in de zon.  UV straling geeft dan gevlekte bruining. Gebruik het onder de voetzolen of onder de kleding. Inwendig of verdampen is geen probleem.

Energie; breng 1 a 2 druppels Citroen olie aan in je hand, 1x wrijven en handen samen vouwen tot een kopje. Breng je handen naar je neus en inhaleer een paar minuten diep, heerlijk genieten en geestelijk opgefrist.

Stress; bovenstaande of doe 3 tot 6 druppels in een diffuser met water.

Keelpijn; 1 a 2 druppels op een theelepel honing, meng dit in warm water en drink het direct. (boven de 40 graden gaat de olie stuk).

Heerlijk in de sla, yoghurt en in je water.

Beschrijving

Etherische citroenolie

Citroen olie van de beste pure en biologische kwaliteit, er zijn 3000 citroenen nodig voor een liter essentiële olie. Krachtige olie die 50 tot 70 keer sterker is dan verse citroen. Heel zuinig in gebruik. Een druppel in een glas warm water zuivert en veranderd in een frisse versnapering. Het zuivert en ontgift, je kan en meer mee schoonmaken dan alleen je inwendige lichaam. Proef op de som genomen met een testje. In een wegwerp plastiek bekertje of een leeg koffiemelk cupje een paar druppels citroenolie en binnen enkele minuten zie je hoe sterk ontgiftend het is. Er vallen gaten in. Citroen olie ruikt ook zalig en werkt opbeurend. Citrus olie maakt blij. Insecten zijn het daar niet mee eens, citroen olie helpt ons in de zomerse avonden van hinderlijke zoemers af, ze blijven liever uit de buurt. We kunnen ook een aantal essentiële oliën samen mixen en zo over dekbed gordijn en haren verstuiven, geen lastige gasten meer die de nachtrust nog komen verstoren.

Citroen olie en de werking

Citroen olie geeft energie en helpt bij concentratie en tegen stress, verkoudheid, jicht en nierstenen. Bij een kater fris je sneller op, gom verwijderen, vlekken uit kleding of ongelakt hout citroenolieopknappen. Het is een heerlijke olie waar we hele mooie ervaringen mee hebben opgedaan. Helemaal enthousiast over en dagelijks in gebruik hebben. Water veranderd in een echte verfrissing. Zwangere vrouwen die misselijk zijn gebruiken vaak citroen olie. Er is een onderzoek verricht om dat te staven en daaruit blijkt het daadwerkelijk te helpen bij misselijkheid en overgeven. Puur natuur is een voordeel omdat het geen bijwerkingen heeft. Zie https://www.essentiele-olien.nl/welke-etherische-olie-nodig/

De citrus oliën geven een fototoxische reactie op je huid in de zon of uv stralen. Dit betekend dat je huid gevlekt bruin kan worden als je binnen een uur of 12 in de zon loopt na topisch gebruik. Toch in de zon? Dan gebruik je het onder de voeten of kleding. Ik vertel er graag meer over in een persoonlijk gesprek om samen te bekijken welke olie er voor uw persoonlijke situatie het beste past. Natuurlijk kan het ook in een workshop geroken, geproefd en gesmeerd worden. Verstuiven is heerlijk, gebruik wel een diffuser die niet verhit, dit maakt de oliemoleculen stuk en de werking gaat verloren.

http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/natuurgeneeswijze/159820-de-geneeskracht-van-citroenolie.html#inwendig-gebruik-citroenolie

Advies of een workshop nodig?

Wanneer je vragen hebt of een webinar wilt bijwonen, kun je me altijd persoonlijk contact met me opnemen.