Concentratie samenstelling roller

45,00

Een fijne roller met de gepatenteerde samenstelling van essentiële oliën die zorgvuldig zijn geselecteerd om de concentratie te verhogen en te behouden. Voor alle leeftijden is het soms moeilijk om je te concentreren. Dit is cruciaal in tijden van bijvoorbeeld studie of nauwkeurig werk. De zorgvuldig geselecteerde samenstelling van etherische oliën zorgen ervoor dat mensen attent zijn en een langere focus behouden. Gedachten worden minder chaotisch. De Sandelhout, Wierook en Limoen etherische oliën zorgen voor een gevoel van helderheid, terwijl Patchoeli, Ylang Ylang en Duitse Kamille oliën voornamelijk rustgevend zijn. Het aangename aroma maakt het gebruik een feestje.

  • 10 Ml roller
  • 100% Puur en zuivere etherische oliën
  • Levertijd 2 a 4 werkdagen
  • 100% gegarandeerd schone oliën zonder pesticiden of kunstmest
  • Fair trade

Deze samenstelling verhoogt concentratie en alertheid, ondersteunt bij leren.

De etherische oliën van Amyris schors, Patchoeli-bladeren, Wierookhars, Limoenschil, Ylang Ylang bloemen, Sandelhout uit Hawaï,  Duits Kamille bloemen.

Aromatische beleving Muskus, kruidig, aards

Gebruik:
Breng aan op de slapen en de nekwervels bij taken die concentratie vereisen.
Breng aan op de polsen om een ​​gevoel van helderheid te creëren.
Om gefocust te blijven wanneer je moe wordt.
Rol over het gewenste gebied. Gebruik verdund met gefractioneerde Kokos olie om de gevoeligheid van de huid te minimaliseren.

Alleen voor uitwendig gebruik,

Buiten het bereik van kinderen houden. Bij zwangerschap of onder medisch toezicht dea rts raadplegen voor gebruik. Vermijd contact met ogen, in de oren en gevoelige huid gebieden. Gebruik verdund met gefractioneerde Kokos olie om de gevoeligheid van de huid te minimaliseren. Vermijd zonlicht en uv stralen tot 12 uur na het aanbrengen van het product.