Luchtwegen samenstelling roller

20,67

Luchtwegen samenstelling, ondersteunt vrije en makkelijke ademhaling. Als je verkouden of benauwd bent geeft deze mix weer lucht. Heerlijk om op de borst aan te brengen voor het sporten. Door meer zuurstof inname meer uithoudingsvermogen. Is al verdunt met gefractioneerde Kokos olie, handig voor onderweg, gevoelige huid en kinderen vanaf 6 jaar. Klaar voor direct gebruik.

Een combinatie van de essentiële oliën; Laurier olie, Pepermunt olie, Eucalyptus Radiata olie, Tea Tree olie, Citroen olie, Ravensara olie, Kardemom olie en Kokos olie.

  • 10 Ml
  • 100% Puur, zuivere etherische oliën en Kokos olie, zonder andere toevoegingen.
  • Levertijd 2 a 4 werkdagen
  • 100% gegarandeerd schone oliën zonder pesticiden of kunstmest
  • Fair trade

Toepassingen:

Bij verkoudheid aan op de borst voor het beste effect: het verkoelt, stimuleert en ondersteunt de vrije ademhaling. Mag ook over de rug of onder de voetzolen. Kan worden aangebracht om de zintuigen te kalmeren. Als je graag sport, breng aan voordat je begint. Het helpt je uithoudingsvermogen vergroten, meer lucht om lekker vrij te sporten. Om een rustige slaap te bevorderen; Smeer onder de voeten.

Buiten het bereik van kinderen onder de 6 jaar bewaren. Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, en mensen die een medische behandeling ondergaan, raadplegen hun arts voor gebruik. Vermijd contact met de ogen. Vermijd zonlicht en uv straling tot 12 uur na het aanbrengen i.v.m. foto toxische huid reactie. Maakt gevlekt bruin. Onder de voeten of kleding kan wel.