Luchtwegen samenstelling

31,33

Luchtwegen samenstelling ondersteunt vrije en makkelijke ademhaling. Als je verkouden of benauwd bent geeft deze mix weer lucht. Heel fijn in te verstuiven in kamer en slaapkamer. Verkoelend en verkwikkend. Heeft een lucht zuiverende werking, fijn bij ongewenste ziektekiemen en bacteriën. Top 10 van populaire producten van mijn assortiment essentiële oliën. Aromatisch; fris en luchtig.

Een combinatie van de essentiële oliën; Laurier olie, Pepermunt olie, Eucalyptus Radiata olie, Tea Tree olie, Citroen olie, Ravensara en Kardemom olie.

  • 15 Ml
  • 100% Puur en zuivere etherische oliën zonder toevoegingen
  • Levertijd 2 a 4 werkdagen
  • 100% gegarandeerd schone oliën zonder pesticiden of kunstmest
  • Fair trade

Toepassing:

Breng bij verkoudheid verdund aan op de borst voor het beste effect: het verkoelt, stimuleert en ondersteunt de vrije ademhaling. Mag ook over de rug of onder de voetzolen. Kan worden aangebracht om de zintuigen te kalmeren. Als je graag sport, breng verdund aan voordat je begint. Het helpt je uithoudingsvermogen vergroten, meer lucht om lekker vrij te sporten. Om een rustige slaap te bevorderen; verdun de samenstelling en smeer onder de voeten. Inhaleer uit het flesje, verstuif in een diffuser, of maak een kommetje van je hand en inhaleer hier in. Congestie; 3 tot 5 druppels in bakje warm water, stoom inhaleren. Ook lekker op een nat washandje op de douchevloer.

Lokale toepassing: meng 5 druppels olie met 5 Ml Kokos olie voor massage. Meng 5 druppels olie met 5 ml basis olie en een eetlepel honing voor in bad.

Kan huidirritatie veroorzaken op gevoelige huid of jonge huid. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, en mensen die een medische behandeling ondergaan, raadplegen hun arts voor gebruik. Vermijd contact met ogen, binnenoor en gevoelige gebieden. Vermijd zonlicht en uv straling tot 12 uur na het aanbrengen i.v.m. foto toxische huid reactie. Maakt gevlekt bruin. Onder de voeten of kleding kan wel. Foto toxisch