Mirre olie

88,67

Beschrijving

Mirre olieMirre olie

Mirre etherische olie wordt gewonnen uit hars net als de Wierook olie en van oudsher bij veel geloofsovertuigingen gebruikt. Spiritueel een belangrijke hulp. Het opent de deur naar het geestelijke. Daarnaast heeft Mirre sinds vroeger tijden op medisch gebied het lichaam kunnen ondersteunen bij een groot aantal ongemakken en ziektes. Hedendaags kan Mirre essentiële olie ons nog steeds helpen. Natuurlijk is het verstandig om naar een arts te gaan met serieuze problemen van onze gezondheid en de essentiële oliën in samenspraak in te zetten en zo het genezingsproces te versnellen waar mogelijk.

Fysiek: Desinfecterend, samentrekkend, helend, ontstekingsremmend, schimmeldodend, slijmoplossend, baarmoeder versterkend, maag versterkend, menstruatie opwekkend. Zie https://www.essentiele-olien.nl/welke-etherische-olie-nodig/

Ondersteuning mirre olie

Specifieke therapeutische ondersteunende werking: Aambeien, bleekzucht, diarree, gebrek aan eetlust, ontsteking van de mond, tandvleesontsteking, longziekten (bronchitis), uitblijven van menstruatie, slechte spijsvertering, gezwollen lever, tuberculose, winderigheid, witte vloed, wonden (gesprenkeld op een gaasje). Mirre essentiële olie geeft ondersteuning bij een schrale/ gebarsten huid, verstopping, dysenterie, ziekte van Hashimoto, hepatitis, te snel werkende schildklier, infecties, levercirrose, huid zweren, striae, maagzweren (ook in de twaalfvingerige darm), lekkende wonden en ondersteunt ons lichaam bij kanker. Mirre essentiële olie kan ook helpen bij, astma, voetschimmel, candida, catarre (slijm), hoest, eczeem, verminderde spijsvertering, winderigheid, schimmel infectie, aften, ontzwellen van de prostaatklier, ringworm, keelpijn, ontstoken huid, wondjes en rimpels.

Geestelijk/Psychisch ondersteunend: Als er blokkades in de moeder-kind band zijn ontstaan, zal Mirre olie een krachtige ondersteuning zijn. De scheiding tussen moeder en kind (op welke manier dan ook) zal worden geheeld, maar ook zal de band met de natuur (Moeder Aarde) hersteld worden. De energie van Mirre essentiële olie is als de warmte en verzorging van een liefdevol moeder voor haar kind en zal gevoelens van veiligheid en geborgenheid geven. De pijn van het gemis (van verbinding) met betrekking tot geboortetrauma, adoptie, slechte voeding/verzorging, verlatenheid en andere nare ervaringen van de jeugd, zullen worden verzacht. Als de moeder-kind band verstoort is, zal het vertrouwen (in anderen en in het leven) sterk verminderen, omdat gevoelens van angst en onveiligheid overheersen. Mirre olie helpt het gevoel van vertrouwen te herstellen. De zekerheid van de ‘goedheid’ van het leven, zal weer terugkomen en je zal je meer thuis voelen op deze Aarde. Voor vrijblijvend gratis advies of een workshop kunt u hier contact met me opnemen.

 

http://plantaardigheden.nl/plant/beschr/wel/mirre.htm