Spieren en gewrichten samenstelling

48,33

Spieren en gewrichten samenstelling is de perfecte olie mix voor het sporten om blessures te helpen voorkomen. Bij blessures, gewrichtspijn, spierpijn en heerlijk voor een rustgevende massage na een werkdag. Verzachtend en verkoelend.

De combinatie van de volgende pure oliën; Wintergroen, Kamferschors, Pepermunt, Blauw Boerenwormkruid, Duitse Kamille, Helichysum en Osmanthus zorgen samen voor een kalmerende en verkoelende werking.

Masseer je vingers, arm gewrichten, schouders en nek met deze etherische olie samenstelling.. Gebruik een paar druppels samen met gefractioneerde Kokosolie voor een verkoelende, verlichtende en aangename massage.

  • 5 Ml
  • 100% Puur en zuivere etherische oliën zonder toevoegingen
  • Levertijd 2 a 4 werkdagen
  • 100% gegarandeerd schone oliën zonder pesticiden of kunstmest
  • Fair traide

Toepassingen:
Breng aan op voeten en knieën voordat u gaat trainen.

Artritis; verdun 10 druppels op 1 eetlepel gefractioneerde Kokos olie en masseer dagelijks in op pijnlijke gewrichten.

Ontsteking; verdun 5 druppels op 1 theelepel gefractioneerde Kokos olie, doe in een rollertje en breng aan op ontsteking onderhuids.

Bij spierkramp, kneuzing of andere pijn kan een plaatselijk kompres verlichten.

Licht in masseren van de benen bij kinderen in heftige groeifase. Voor het naar bed gaan een paar druppels verdund met een basisolie.

Masseer licht in met verdunning op de onderrug en spieren, bv. na zware belasting, een dag hard werken of veel tillen.
Gebruik op de huid: Verdun 5 druppels met 5 ml (theelepel) gefractioneerde Kokos olie voor massage.

*Kan huidirritatie veroorzaken bv. bij herhaaldelijk gebruik. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, mensen die onder medische behandeling staan, raadpleeg eerst de arts. Vermijd contact met ogen, en gevoelige gebieden.Vermijd zonlicht en uv stralen tot 12 uur na het aanbrengen van het product. Onder de voet of kleding aanbrengen.