Spijsvertering samenstelling roller 10 ml

32,33

Spijsvertering samenstelling

Deze combinatie staat bekend om zijn vermogen om maagklachten te verlichten en de algehele spijsvertering te bevorderen. Deze unieke olie mix bevat Gember olie, Venkel olie en Korianderzaad, waarvan bekend is dat ze helpen bij reisziekte en algemene maagklachten. Effectief, veilig en praktisch om deze roller altijd bij je te hebben. Kant en klare verdunning met Kokos olie.

Samenstelling van o.a.; Gember olie, Pepermunt olie, Dragon olie,Venkel olie, Karwijzaad olie, Koriander olie en Anijsolie.

  • 10 Ml
  • 100% Pure etherische oliën met Kokos olie
  • Levertijd 2 a 4 werkdagen
  • 100% gegarandeerd schone oliën zonder pesticiden of kunstmest
  • Fair trade

Toepassingen:

Rol de samenstelling op je maagstreek. Neem mee bij het eten van anders voedsel. Om maagklachten te verlichten, bij kramp, opgeblazen gevoel of maagzuur.

Bij reisziekte; voordat je gaat vliegen of reizen, aanbrengen over buik, achter oren en inhaleren. Rol in handen, vouw handen tot een kopje onder de neus, inhaleren.
Geniet van het rustgevende aroma.

Ziekte van Crohn; rol over de maagstreek en voetzolen.

Buiten het bereik van zeer jonge kinderen houden. Vrouwen die zwanger zijn, borstvoeding geven of mensen onder medisch toezicht staan zijn raadplegen hun arts. Vermijd contact met ogen en gevoelige gebieden.

 

 

Beschrijving

Samenstelling voor de spijsvertering en verteringsfuncties is speciaal ontworpen om het lichaam te ondersteunen bij het tot rust brengen van klachten. De roller is specifiek geschikt voor direct gebruik doordat het al verdund is met gefractioneerde Kokos olie. Handig voor de gevoelige huid, bij kinderen en onderweg. Te gebruiken bij onder andere maagzuur, kramp, opgeblazen gevoel, misselijkheid en zelfs diarree of constipatie. De combinatie van de etherische oliën van Gember, Pepermunt, Dragon, Venkel, Karwij, Koriander en Venkel geven verlichting en rust op maag en darmen. We krijgen niet voor niets vaak een pepermuntje na het diner in een restaurant. Door het ruiken aan de olie, verstuiven er van kan het zelfs bij reisziekte enorme verlichting geven, dan ook wat achter de oren aanbrengen. De geur is fris door de munt, met kruidige, anijs en zoete aroma’s. Kan intern met wat lauw water worden gedronken. Bij opgeblazen gevoel, kramp en misselijkheid op de maagstreek aanbrengen. Ook onder de voetzolen of op de reflexpunten van de voeten worden gebruikt. Op dezelfde manier kan het ondersteund worden gebruikt bij ziekte van Crohn. Voor meer informatie mag je me altijd even een berichtje sturen via het contactformulier of de App.