Verzachtende samenstelling essentiële olie

Verzachtende samenstelling essentiële olie

Kiki BrevoordNieuws Plaats reactie

Verzachtende samenstelling  voor de sporters;

Verbeter de bloedsomloop en zuurstoftoevoer tijdens uw training. Geeft een verkoelend en opwarmend gevoel. Wrijf spieren en /of gewrichten in voor en na het sporten om pijn te voorkomen/verminderen. Heerlijk sporten met minder ongemak. Ook bij kramp te gebruiken. Knieën, heupen, elle bogen, bij alle sporten een uitkomst. Neem een roller met  verdunde verzachtende samenstelling mee in je sporttas of heuptasje.

Drink voldoende tijdens het sporten. Om meer zuurstof op te kunnen nemen inhaleer je pepermuntolie of de luchtwegensamenstelling. Meng een paar eetlepels Baking Soda met Eucalyptusolie of Pepermuntolie, strooi deze in je sportschoenen en laat minimaal een paar uur intrekken. Stofzuig later schoon, heerlijk fris.

Wanneer je geen ” 18″ meer bent en veel van jezelf gevraagd hebt bij werk of sport; Masseer de verzachtende oliesamenstelling op de gevoelige spieren en gewrichten, gevolgd door een warm kompres om een ​​gezonde bloedstroom te ondersteunen en afvalstoffen makkelijk af te voeren.

Olie bij administratief werk en zere gewrichten;

Veel zittend werken achter de computer, wrijft de verzachtende samenstelling mix over de klachten gevende spieren of gewrichten. Schouders, nek, spierspanning verminderen. Masseer de handen met de verzachtende samenstelling, vingers en/of  polsen als dat nodig is. Vraag om een goede stoel, hoog laag tafel en een speciale muis. Een diffuser met pepermuntolie houdt de concentratie middels aromatherapie vast of neem een heerlijke Citrus geur om op te vrolijken. Bij veel stress gebruik je wat lavendel in de diffuser.

Rugpijn of spierpijn verzachtende oliesamenstelling;

Masseer de gespannen rugspieren en wervels met de verdunde verzachtende samenstelling. Een cadeautje om je familie of partner een zachte verlichtende diepwerkende massage te geven. Combineren met de Copaiba olie is nog effectiever.

Groeipijn bij kinderen;

Masseer de verzachtende samenstelling op de zere gewrichten verdun met een paar druppels draagolie.

Beurse of blauwe plekken;

Verzachtende samenstelling verdund inmasseren helpt de onderhuidse bloeding en afvalstoffen af te voeren.

Voor meer informatie over gebruik, persoonlijke toepassingen of korting neem je contact met me op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *