recepten-voor-paarden

Wie ben ik?

Kiki BrevoordNieuws Plaats reactie

Wie ben ik?

Even voorstellen; Ik ben Kiki Brevoord, een vrouw van 60 jaar. Als klein meisje altijd al buiten in de natuur te vinden. Plant en dier gaven mij veel plezier, Van huis uit kreeg ik het tuinieren en koken mee, die interesse is gebleven en gegroeid. Gaande weg leerde ik dat er in de natuur helende planten en kruiden zijn voor mens en dier. Dat deze met kennis en goed gebruik geen bijwerkingen hoeven te hebben. Dat dat met de reguliere medicatie wel vaak het geval is hoef ik waarschijnlijk niet te vertellen. Van kleine bijwerkingen tot zeer heftige en nare bijwerkingen die ons zelf s ziek kunnen maken. Door een kleine confrontatie met een ouderwetse dokter die er niet van gediend was dat ik liever geen antibiotica slikte werd ik meer getriggerd om op een andere manier voor mijn eigen gezondheid te gaan zorgen. Natuurlijk bezoek ik mijn huisarts bij serieuze klachten, die helpt me in ieder geval de oorzaak te vinden en inmiddels heb ik een arts die niet raar staat te kijken als ik met hem bespreek wat ik voor alternatief zou willen/kunnen gebruiken. Dit maakte me natuurlijk nog enthousiaster en toen kwam ik vast niet geheel toevallig een aanbieding tegen van iemand die gratis workshops gaf met essentiële oliën. Toen is mijn wereld alleen maar mooier en vooral ook makkelijker geworden. Minder kruiden drogen, minder voorraad potjes en diepvries bakjes. De gedistilleerde puur en biologische oliën zonder enige toevoegingen zijn 50 tot 70 maal zo sterk. Mijn “tools “om mijn familie en vrienden te helpen werd zo wel een stuk makkelijker. Mijn dieren profiteren hier ook van. Een prachtig handvat vol krachtige natuurlijke hulpmiddelen om ons lichaam en geest te ondersteunen bij allerlei klachten en pijntjes. Na het volgen van een flink aantal workshops, masterclasses en een Aroma Touch techniek massagecursus ben ik van mijn hobby mijn werk gaan maken en heb een klein eigen bedrijfje begonnen. Daarnaast werk ik nog parttime in de zorg en help mijn moeder met mantelzorg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *